NUJNO SPOROČILO

NUJNO SPOROČILO

16.01.2014

NUJNO SPOROČILO

 

SPOROČILO ZA MEDIJE

 

 

LJUBENSKI NAVIJAČI V PLANICI

 

ZARADI POMANJKANJA SNEGA JE TEKMA Z LJUBNEGA PRESTAVLJENA V PLANICO!

 

 

(Ljubljana, 15. januar 2014) Svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske, ki je načrtovan za 25. in 26. januar 2014, bo zaradi pomanjkanja snega z Ljubnega ob Savinji prestavljen v Planico.

 

Predzadnja tekma svetovnega pokala FIS v smučarskih skokih za ženske pred olimpijskimi igrami v Sočiju, ki bi morala potekati na Ljubnem, bo 25. in 26. januarja 2014 od 14. ure dalje potekala v Planici, zibelki smučarskih skokov. Žal sta pretoplo vreme in pomanjkanje snega terjala svoj davek. Kljub dobri volji ter požrtvovalnemu delu organizatorjev in že pregovorni gostoljubnosti Ljubencev, ki so ji bili obiskovalci priča v minulih letih, kakovostne  in regularne tekme na Ljubnem žal ni mogoče izvesti.

 

Zato pa se bodo vzdušje Ljubnega, njegovi navijači in kulinarične dobrote preselili v Planico. Tekma v smučarskih skokih za ženske bo tako izpeljana v Planici, ki je - tako kot Ljubno - znana po odličnih navijačih in gostoljubju. Dneva in ura torej ostajajo isti, spremenjen je le kraj izvedbe tekmovanja. Vstopnina na dogodek znaša 8 EUR za oba dneva, otroci do 14. leta pa imajo vstop brezplačen.

 

Vljudno vabljeni v Planico!

 

Organizacijski komite Ljubno v Planici 2014

 

 

 

Dodatne informacije:

petra.novak@btc.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.